demo

 • (+34) 678 03 26 32
 • Segueix-nos:

  El Room Escape i el treball en equip

  La clau per aconseguir el repte

  El treball en equip és un dels components clau dels Room Escape, ja que aquesta modalitat de joc està dissenyada per tal que l’objectiu s’assoleixi en grup i a poder ser que serveixi per fomentar la cohesió grupal.

  Des del moment en que el grup entra a l’ habitació tancada i té un límit de temps per assolir un objectiu, no només entra en joc la relació de cada persona amb aquell entorn, la gestió del seu temps o les habilitats personals que pugui tenir, si no que també hi juga un paper molt important la interacció de la persona amb la resta de membres del grup i, per tant, el funcionament i la gestió grupal. Posar en comú les pistes que es va trobant cada persona és bàsic per resoldre l’enigma. Parlem de 2 a 7 persones que en el transcurs de l’activitat reaccionen i evolucionen de formes molt diverses, fluint individualment i com a membres d’un equip.

  Així doncs, en un Room Escape cal tenir molt en compte que hi trobarem les característiques bàsiques del treball grupal, com són: la comunicació, la cooperació, la creativitat, l’empatia, la resolució de conflictes, els bons i els mals lideratges, el xoc d’egos, la compètencia, els bloquejos, la confiança i l’organització. Dependrà del bon funcionament del grup que s’assoleixi o no l’objectiu del joc. És per aquest motiu que aquesta modalitat de joc d’escapament en viu és de molt interès per totes aquelles persones i empreses que volen fomentar, analitzar i potenciar el treball en equip. Sens dubte, la barreja d’adrenalina, fluxe, diversió i equip enriqueix molt aquesta experiència i si conjuntament es supera el repte serveix com a cohesionador per a tot tipus de grups.

  Segueix-nos a:

  Facebook

  demo

  Ronda Zamenhof, 79 - Sabadell

  Escapanimus | Copyright © 2022 | All rights reserved

  Web design by: Missionleak

  Oriol Hernandez Vilanova - NIF:34753753V - c/unió,201 bxs 1ª Sabadell - 08201 - Catalunya - Espanya

  vbv white on blackBSabadell